Overzicht geeft rust
persoonlijk, op de werkvloer en in relaties

Veel gestelde vragen

Wordt een professional organizer vergoed door de zorgverzekeraar?
Een professional organizer wordt helaas niet vergoed door een zorgverzekeraar. Het is wel mogelijk om It Oersicht vanuit een PGB in te schakelen. Een PGB voor kortdurende zorg is aan te vragen bij het WMO loket van de gemeente waar je woont of via een WLZ aanvraag als het gaat om chronische of levenslange problematiek. In de gemeente Opsterland, Oostellingwerf en Weststellingwerf kun je It Oersicht via ZIN inschakelen (ook via WMO loket van de gemeente).Vraag me gerust naar meer informatie. 

Is het niet raar dat je hulp nodig hebt voor opruimen?
Door omstandigheden kun je vastlopen. Hierdoor raak je gemakkelijk achterop met het op orde brengen van je huishouden, je administratie en andere regelzaken. Ook kan het zijn dat je door persoonlijke of psychische belemmeringen niet in staat bent om orde te scheppen in de chaos. Een organizer is in deze situaties precies wat je nodig hebt en kan je helpen om het overzicht weer terug te krijgen. Dit kan iedereen overkomen. Hulp inschakelen als het nodig is toont juist lef!

Voor welke werkzaamheden kun je It Oersicht inschakelen?
It Oersicht is breed inzetbaar. Voor 1 op1 coaching en begeleiding, teamtraining, workshops en leefstijlcoaching kun je aankloppen. Of je nu je huis op wilt ruimen, je administratie op orde wilt maken of met jezelf aan de slag wilt gaan, It Oersicht kan jou hierin begeleiden.

 
Opbellen
E-mail